MODEM OCH ROUTER FÖR ADSL​

ADSL modem och likaså ADSL router är något du i vanliga fall inte behöver köpa till själv, utan är något du får med i startpaketet när du köper ditt ADSL bredband. Men vill du ha ett bättre modem eller router för att förbättra räckvidden på sändningen, så finns det många routers och modem som är betydligt bättre än det man få med i paketen. Här är några bra modeller av ADSL modem & routers som vi rekommenderar.

För dig som vill ha en router som både kan överföra data extremt snabbt och som har bra räckvidd, då är detta routern du ska köpa. Med en överföringshastighet på smått galna 1,75Gbps, och upp till 1.3Gbps trådlös hastighet så täcker denna routern alla dina behov!

Kanske inte den starkaste routern du kan köpa, men detta är en liten trådlös 4G router, som är otroligt smidig att ta med sig på resande fot. Stoppa bara in ett USB-modem med ett 4G SIM-kort, och koppla sedan upp alla enheter du vill mot denna routern.

Grymt prisvärd ADSL router med allt du behöver. TP‑Link TL‑WR940N är en perfekt ersättnings router till din gamla router, och har både 4 stycken RJ45 lan anslutningar och inbyggt Wifi. Denna routern har en dataöverföringshastighet: 300 Mbps

Har du problem med täckningen i huset/lägenheten så kan detta vara lösningen på dina problem. TP-Link RE200 är en smidig, men mycket effektiv accesspunkt som förstärker din routers Wifi signal. Allt du behöver göra är att stoppa den i ett vanligt eluttag.